STOP Cenzuri na internetu

BI LI HRVATSKI SABOR TREBAO ISTRAŽITI (FAKTOGRAFOVU) CENZURU NA INTERNETU?

Novi naraštaj socijalista, komunista i marksista OPET u Hrvatsku pokušavaju uvesti CENZURU. To čine, ponajprije, preko društvenih mreža, posebice samoproglašenih fact checking” organizacija. Riječ je o organizacijama koje, tobože, provjeravaju točnost informacija i rade za svoje globalističke naredbodavce. Moramo se umrežiti i boriti protiv ove VRLO opasne pojavnosti.

Veliki inkvizitor ovog opasnog pothvata – prvog koraka prema totalitarizmu – dotični je drug iz sjene Petar Vidov iz GONG-ove kontroverzne organizacije zvane Faktograf, koja je sebi pridala naslov „fact checking organizacije”.

Od konzervativnih i domoljubnih parlamentarnih političkih stranaka tražimo da u Hrvatskom saboru stvore istražno povjerenstvo koje bi na svjetlo hrvatske javnosti dovelo pojedince i organizacije koji funkcioniraju u sjeni i da odgovaraju za svoje mračne i nedemokratske namjere.

Rezultate ankete poslat ćemo svim relevantnim političkim strankama u Hrvatskom saboru.

Komentar predsjednika Vigilare dr. Vice Batarela o ovoj važnoj temi pod naslovom  „Veliki Facebook-inkvizitor Petar Vidov – ovršitelj političke korektnosti u Hrvatskoj”  pročitajte ovdje.

Ovu anketu pokreće Udruga i Zaklada Vigilare. Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati u svrhu promicanja ove molbe, kao i statutarnih aktivnosti inicijatora: Udruge i Zaklade Vigilare, Ul. Janka Grahora 4, 10000 Zagreb. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da inicijator obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na adrese: 
ured@vigilare.org i ured@vigilare.hr