Zaštitimo djecu

Je li za djecu neprirodno i štetno da ih udomi homoseksualni par?

Odaberi odgovor (za oba pitanja), upiši podatke i klikni Glasaj

U Hrvatskoj pod Vladom Andreja Plenkovića, djeca više nemaju pravo imati mamu i tatu. Vlada je dozvolila eksperimentiranje nad djecom s nesagledivim posljedicama.

Ova Vlada dozvolila je nekoj dvojici muških homoseksualaca da brzim i tajnim postupkom udome dvoje djece.

Svi zakoni, konvencije, stručnjaci za obitelj i djecu, kao i samo ljudsko iskustvo od početka, znaju da je u najboljem interesu djece da imaju mamu i tatu.
 
Znamo i da je to Božja zamisao i Božji zakon.
 
Ne smiju biti primarni sebični interesi odraslih ljudi, nego interesi djece.
 
Ne želimo ni da uopće dođe do mogućnosti da se dogodi slučaj poput onog nedavnog u Berlinu, koji se trenutačno istražuje, gdje se desetljećima nad udomljenom djecom toleriralo i podržavalo sustavno spolno zlostavljanje koje su vršili pedofili-pederasti.
Hrvatska nikada neće biti spremna i nikada neće prihvatiti da se krše Božji i prirodni zakoni protiv djece.
 
Tražimo da se istospolnim zajednicama ZABRANI udomljavanje i posvajanje djece.
 

Rezultate ćemo poslati predsjedniku hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću. 

Ovu anketu pokreće Udruga i Zaklada Vigilare. Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati u svrhu promicanja ove molbe, kao i statutarnih aktivnosti inicijatora: Udruge i Zaklade Vigilare, Ul. Janka Grahora 4, 10000 Zagreb. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da inicijator obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na adrese: 
ured@vigilare.org i ured@vigilare.hr