ZAUSTAVIMO PROMICANJE HOMOSEKSUALIZMA U POLJSKOJ

BI LI PLENKOVIĆEVA VLADA TREBALA OPOZVATI I SANKCIONIRATI VELEPOSLANIKA VIDOŠEVIĆA ZBOG PODRŠKE LGBTIQ LOBIJIMA U POLJSKOJ?

Premijer Plenković i hrvatska Vlada ponovno promiču homoseksualizam.
 
Hrvatski veleposlanik u Poljskoj, Tomislav Vidošević, jedan je od potpisnika otvorenog pisma podrške lgbtiq zajednici u toj zemlji, koje je potpisalo pedeset veleposlanstava drugih zemalja i međunarodnih organizacija.
 
Nakon što je premijer Plenković dopustio homoseksualnim parovima u Hrvatskoj da protuzakonito udomljavaju djecu, sada promiče i lobira za homoseksualni pokret u Poljskoj. Time se Hrvatska umiješala u unutarnja pitanja te zemlje čija konzervativna Vlada, za razliku od Plenkovićeve, aktivno štiti tradicionalnu obitelj i prava djece.

Ovu anketu pokreće Udruga i Zaklada Vigilare. Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati u svrhu promicanja ove molbe, kao i statutarnih aktivnosti inicijatora: Udruge i Zaklade Vigilare, Ul. Janka Grahora 4, 10000 Zagreb. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da inicijator obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na adrese: 
ured@vigilare.org i ured@vigilare.hr